Friday, 24 April 2009

Opel Kadett


Zomaar een foto uit 1992

Tel de opel kadetten! Overigens was mijn kadett toen al 13 jaar oud. Dus misschien staat er ook wel een Asconaa'tje tussen. Dit is kaartje kreeg ik deze week in de bus. Als troost. Steigersbouwers hadden bij mij in de straat steigers gebouwd. Dit gaat met een hoop gooi en smijt-werk gepaard. Dat is, denk ik, stoerder toffer en spannender. Maar dan gaat het ook wel eens mis. En toen viel er een steigerdeeel precies op mijn kadett. Een lelijke nare deuk. Maar het is maar een auto, en het wordt gerepareerd.

2 comments:

  1. 1992? Goh ik dacht dat het eeen veel oudere foto was. Die man in pak zient er jaren zeventig uit. Zal wel niet helemaal met de mode mee gegaan zijn. Maar het molen-transport is van alle tijden :)

    ReplyDelete
  2. Ja dat gevoel had ik ook! Maar zijn kleding, zijn fietstassen, dat is inderdaad niet zo oud. En die renaultjes enzo zijn ook niet zo oud. Maar het blijft een beetje gek. Maar wie ben ik om de informatie aan de achterkant in twijfel te trekken? Dat doe ik stiekem toch hoor want het beeld voelt veel ouder.

    ReplyDelete