Sunday, 14 June 2009

Blog wereld

De hele blog wereld is nogal wonderlijk. Een hoop geneuzel, een hoop openhartigheid, maar soms toch ook gewoon een hele leuke wereld waar je grappige onverwachte dingen tegenkomt. En soms inspireert het, of laat het iets zien dat ik niet kende.
In de blog-wereld ben je een legale voyeur. En soms bevalt me dat wel.

Hieronder een linkje met een blog vol (hindi) platenhoezen.
http://thankgodimanathist.blogspot.com

En deze blog kwam ik ook tegen:
http://sturgissurfclub.blogspot.com/

Deze blog draait om twee surfspots ergens in de VS. Elke ochtend kijkt Bill Knittle naar de zee, naar de golven, maakt een foto en schrijft erover. Zodat alle surfers in de buurt weten hoe de zee er die dag bij ligt. Nu kan ik elke ochtend naar de zee kijken. En elke ochtend weer een beschrijving.
Vraag me niet waarom maar ik wordt er blij van.

Tenslotte nog een derde blog:
http://immortalbabes.blogspot.com/
Deze is van een licht-opstandig pubermeisje van 15 in Maleisie. Ze schrijft over haar zeurende moeder, over ruzie's met haar vriendje, over irritante leraressen maar is scherp soms over dingen die de meeste van ons ontgaan. Over produkten in de supermarkt bijvoorbeeld. En ze is eerlijk. Gaat de ene post over haar zeurende moeder; de volgende post gaat over haarzelf. Haar moeder is op reis en ze realiseert zich dat is haar moeder is geworden: haar kleine zusje doet te weinig, kijkt te veel tv en maakt te veel rommel.

No comments:

Post a Comment